theme-sticky-logo-alt

Put a sign on it

0 Comments

Idag sitter jag med början på världens förkylning och går igenom högvis med brev och saker som ska kryssas av på min To Do-List. Det är en liten nackdel med att vara borta en längre tid och inte kunna ordna med vissa saker på distans. Och egentligen hade jag bara behövt vila och bli av med förkylningen, men the show must go on!
Det mesta är dock gjort nu (trots att jag sov till nästan 11:00) och jag fick i mig lite lunch mellan några telefonsamtal för en liten stund sedan.
Nu ska jag börja fixa med lite musik inför veckans tre kommande gig. Det är roligt när man har tre gig som är helt olika typer av spelningar! Det första på torsdag är ett eventgig för Porsche (som kommer bli lite extra speciellt denna gång), det andra på fredag är en afterwork-spelning på KOL och det tredje på lördag är ett “vanligt” nattklubbsgig på Boom Boom Room i Halmstad.

Det hade förresten även kommit ett mycket trevligt brev i posten också. Jag har nämligen klickat hem de finaste dörrskyltarna från Skyltmax och de överträffade verkligen mina förväntningar! Superfina, bra kvalité och de ser riktigt lyxiga och professionella ut. På deras hemsida kan man bestämma exakt hur de ska se ut, vilken typ av skylt det ska vara, material, typsnitt, färg, etc. Så smart och enkelt och till bra priser! Och så kommer de hem med fina skruvar till (guldfärgade skruvar i mitt fall).
Skyltomaten beställde en skylt med mitt och Jacks namn på samt en för mitt aktiebolag med bolagets logotyp på. Det var bara att ladda upp valfri bild eller använda sig av emojis. Älskar dem!

Det finns faktiskt en anledning till att jag beställt nya skyltar och den anledningen hoppas jag kunna berätta snart. Jag vill fortfarande inte jinxa något, men ni kanske kan räkna ut vad det gäller nu. 😉

Skyltmax

Previous Post
Business Class
Next Post
Follow your dreams

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0