theme-sticky-logo-alt

PT

0 Comments

Jag ligger i sängen, äter min favoritfrukost och kollar på The Killing (har tittat färdigt på alla säsonger av Dexter nu). Jag vaknade redan vid 07:30 av mig själv men har legat kvar och försökt njuta av min sovmorgon. Jag har inte planer förrän vid 12:00 då jag ska äta lunch med Mikaela på Wakarini (supergod sushi!).

Ikväll är det dubbelpass på Actic (yoga och dans). Jag har en kalender som jag fyller i min träning i för att få en överblick hur mycket och vad jag tränar. Jag såg att i februari tränade jag 20 av månadens 29 dagar, vilket brukar vara ungefär hur ofta jag tränar (satsar alltid på 5-6 dagar i veckan). Tillsammans med min älskade Fitbit Charge HR som jag har på mig dygnet runt håller det mig motiverad. Även om det bara är en halvtimmes cardio, ett snabbpass i gymmet eller yoga så får man iallafall röra på sig under dagen. 

Jag tränar av flera anledningar, bl.a. för att hålla mig hälsosam, inte skada mig av det fysiska arbeta som det är att vara flygvärdinna, för att få mer energi och sova bättre samt för att må och se bra ut. Jag har länge velat bli PT dels för min egen tränings skull, men även för att jag tycker att allt som rör kost och träning är intressant. Att ha en verksamhet vid sidan av flygvärdinnejobbet (förutom DJ:andet) är också varit något som jag hade tyckt varit roligt.

Därför har jag nu anmält mig (och fått godkänd semester) för att gå en PT- och kostrådgivarutbildning! Ska berätta mer om detta snart.

 träning I januari varje år skickar min farmor en söt hundkalender som jag använder till att skriva upp min träning.

Previous Post
Myssöndag
Next Post
Countdown to Ultra: 10 days left!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0