theme-sticky-logo-alt

Powersömn

0 Comments

Här ligger jag nerbäddad i en hotellsäng i Aalborg och ska snart somna trots att klockan bara är sju. Jag har världens förkylning på gång och ska försöka sova bort den. Jag ligger på minus när det gäller sömn de senaste nätterna eftersom jag har för mycket att göra och aldrig kommer isäng. Och så är det ju alltid svårt att somna inför första arbetsdagen om det är tidigt incheck. Fast det är ju värt att gå miste om lite sömn när det gäller viktiga saker i livet, så som vänner t.ex. Därför var födelsedagsmiddag hos Sabina klart värt att stanna uppe till 22:00 (låter inte särskilt sent för en lördagkväll, men jag gick upp 04:30 imorse). 

Jag har i brist på annat internetshoppat lite idag. Hittade två fina klänningar och en bikini som jag ska ha med till Mexico i januari. Känns weird att köpa sommarkläder i november, men snart får jag ju användning för dem!

Imorgonkväll ska jag sova på hotell i Malmö med mamma som är nere i Skåne på jobb igen. Hoppas jag mår bättre då bara… Jag vill även vara frisk till kommande ledighet då det kommer ske något spännande. Inget spikat än, men blir det av så berättar jag det.

Powersömn startar nu!!!

 turkietTurkiet förra månaden. Solbrännan är redan borta.

Previous Post
En flygvärdinnas hämnd
Next Post
Hollywood

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0