theme-sticky-logo-alt

Post-travel depression

0 Comments

Nackdelen med att vara på semester är att komma hem igen, speciellt när det är snö och kallt. Jag har suttit och kollat på nästa resa enda sedan jag kom hem igårmorse!
En vecka i Mexiko är ärligt talat lite kort tid med tanke på hur långt man flyger (12:10 timmar dit men tack och lov bara 8:50 timmar hem). Dock helt klart värt det för att få lite sol och värme! Och självklart för att få vara med på mina två fina vänners fantastiska strandbröllop!!!

Utöver god mat, sol och bad så hann vi även bada i cenoter (grottor i/under vatten). Det var en jättehäftig upplevelse! Jag önskar dock att jag hade haft dykcert så jag kunde få se mer av grottorna under vatten. Dykcert har stått på min bucketlist sedan jag var 12. Kanske tar det på en utomlandssemester i höst…

Jag började jobba redan idag, men är ledig imorgon igen. Det kändes ändå helt okej eftersom jag hade hela gårdagen på mig att vila ut, men jag har faktiskt inte känt mig särskilt jetlagged. Jag ska berätta min lilla hemlighet hur jag lyckats med det under någon av de kommande dagarna. 😉
Så länge får ni lite bilder från resan!

cenote
yoga  casa banana
mexiko  mexico
grand sirenis  näsbjörn
tulum  resa
strandbar  pool
mayaruiner  strand
selfie  beach
strandbröllop  mexikobröllop

Previous Post
Casa Banana
Next Post
Friday night

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0