theme-sticky-logo-alt

Post travel depression

0 Comments

Jag har tydligen haft det för bra den senaste tiden för nu har jag blivit straffad med både förkylning och en stukad fot. Jag har börjat komma in i rätt dygnsrytm (var inte så farligt jetlaggad faktiskt), men min post travel depression är sjukt jobbig! Speciellt efter just en Miami-semester och Ultra Music Festival! Det är ju min höjdpunkt på året och det är lika ångestladdat varje gång det är över att man ska behöva vänta ett helt år till nästa gång.
Något annat som är lite jobbigt är att jag inte har någon utomlandssemester inplanerad än på ett tag heller. Det enda som är bokat är två omgångar i Visby (först för min systers bröllop i maj och sen i juli under Stockholmsveckan) och sen först i september när jag ska till Krakow med min mamma och mina systrar. Och sen ska jag ju till Dubai i juni för att gå min PT-utbildning (sa aldrig att den var utomlands va?), men då blir det mest bara plugg. Dessutom är det 40 grader i Dubai då så det är inte så skönt att ligga och slappa i solen.

Jag måste boka in något snart för jag blir galen! Saknar Miami sjukt mycket!!!

ultraHela Ultra-gänget.

ultra music festival   Ocean Drive.

n1ce cocktail

ingrossoIngrosso på  Surfcomber.

sls ChuckieHyde Beach Club (SLS).

news cafe

il bolognese
Godaste tonfisksalladen på Il Bolognese på Lincoln Road.

american breakfast

Previous Post
I’m in Miami b**ch
Next Post
PT- & kostrådgivarutbildningen

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0