theme-sticky-logo-alt

Pluggis

0 Comments

Efter en kort tur till Aalborg och Stockholm har jag redan hunnit köra en vända på gymmet och sitter nu och svarar på mail från företag och läsare. Det är så skönt att få det gjort och jag ber om ursäkt till alla er som skrivit att det dröjt!

Jag ska hoppa in i duschen och göra mig klar för kvällen så jag bara kan gå och lägga mig om några timmar, men först ska jag plugga lite. När jag väl är inne i ett sånt här flow så får jag en massa gjort! Imorgon har jag hemmastandby och då har jag förhoppningsvis tid att städa lite här hemma också. Jag brukar alltid storstäda innan jag får besök (som nu när mina systrar och deras pojkvänner bodde här på midsommarafton), men så storstäder jag så fort besökarna åkt hem också. Jag är lite pedantisk på så sätt.

På lördag ska jag till Båstad på lilla Miras namngivning. Jag stannar kvar hos Ruta och Mange över natten då namngivningen kommer förvandlas till en grisfest på kvällen. Det ser jag verkligen fram emot! Jag och Ruta shoppade dekorationer och annat nödvändigt till festen när vi var på Ullared nyligen.
Jag har även en massa andra saker som ska fixas under kommande vecka/veckor inför sommaren, som att köpa biljetter till Big Slap i augusti, boka hotell på Mallis med Camilla, planera inför Visby-resan med Nathalie, boka spa i Göteborg med mina Stockholms-tjejer i juli, planera tjejkväll under Summer On med mina flygvärdinnor… Mycket på gång med andra ord!

Men nu: plugg!

plugg

Previous Post
Liseberg
Next Post
Hemmastandby

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0