theme-sticky-logo-alt

Pluggis

0 Comments

Jag älskar när det är fullt upp, nästan på gränsen till för mycket. Att jobba 50% och plugga 100% samtidigt som jag även har DJ-gig, gymmar och ska ha kvalitetstid med pojkvän och vänner och ha en städad lägenhet är lite hektiskt, men so far so good faktiskt!

Och det här med att sitta på ett hotellrum och ändå vara med på föreläsningarna har funkat bra. Jag har tekniskt sett bara missat tre föreläsningar och två av dem var när vi var i Rumänien. Så under arbetstid går det hur bra som helst att genom Skype lyssna på föreläsningar (så länge jag inte har en flygning just då) och jobba i grupp med mina klasskamrater.
Tack och lov för dagens teknik! Alla föreläsningar och studiematerial (om det inte är en bok) läggs ut på internet och grupparbeten sköts enkelt genom Microsoft Teams.
Jag är dock fortfarande old school och tar anteckningar med block och penna. Jag tycker det fastnar bättre och är lättare att komma ihåg om jag skriver det för hand och inte på datorn. Och så är det lite roligt att få köpa olikfärgade pennor, post-its och sånt igen!

Föreläsning från hotellrummet…
föreläsning
…och när jag är på väg från flygplatsen.

Previous Post
Rumänien
Next Post
Stressed, depressed but well dressed

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0