theme-sticky-logo-alt

Packcertifikat

0 Comments

Idag har varit en lika lång dag, men för variationens skull blev det istället en dubbeltur till London. Så fort jag kom hem (runt 18-tiden) var det dags för packprov. Packprovet är en av flera delar som ska avklaras innan man får sitt packcert, alltså sitt certifikat som visar att du genomgått utbildning och är godkänd att packa din egen, och andras, fallskärm. Jag har hittills packat min fallskärm själv, men utan packcert behöver man godkända kontroller av en kontrollant (en som redan har packcert).

fallskärm, fallskärmshoppning, skydive, skydiving
En av frågorna på packprovet var att namnge alla delarna
på följande bild, som ska föreställa en fallskärm.
Den fulaste fallskärm jag sett!

Packcertet behövs nu när vi ska till USA så vi slipper vänta på att någon kan kontrollera våra packningar när vi ska försöka hinna med 50 hopp. Det kommer bli stressigt, men såååå kul!!!

Jag vet inte hur jag ska hinna med allt denna vecka… Ett måste innan jag åker är att fixa naglarna! Och så ska jag självklart packa allt som ska med och försöka organisera det så jag får med mig allt (bara fallskärmen väger 11kg). Problemet är att jag jobbar onsdag, torsdag och fredag. Och flyget går 06:30 på lördag! Mina förhoppningar är att jag ska klara mig från min airport standby imorgon så jag kan åka hem och organisera resväskan. Min airport standby, som betyder att jag ska sitta på flygplatsen i väntan på att jag kanske behövs ifall någon blir sjuk eller liknande, varar mellan 05:00-10:00, så i bästa fall är jag hemma redan 11:00 igen.
Håll tummarna så får vi se imorgon!

Natti! 🙂

Previous Post
God morgon!
Next Post
Lever på hoppet

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0