theme-sticky-logo-alt

Packad och klar

0 Comments

Jag har alltid svårt att packa lätt och trots att jag arbetat som flygvärdinna i sex år är det är först nu på senare tid jag har förstått att man ska packa färdiga outfits och kombinera överdelar och underdelar så det bildar flera olika tillsammans.
Jag har iallafall min färdiga necessär (från Victoria’s Secret såklart) full med travel size-produkter och allt jag kan tänkas behöva för några nätter hemifrån.
När mamma var här förra helgen fick jag även en adapter anpassad för hela världens kontaktuttag i ett sött Victoria’s Secret-fodral! Fast den kommer inte behövas nu i Nice…

Jag och Jonna brukar även synka våra packningar så vi kan låna kläder och skor av varandra. Och eftersom vi har många exakt likadana saker räcker det om en tar med något så vi inte har samma plagg/skor/smycken på oss samtidigt. Vi är ganska rutinerade resepartners nu efter Malaga, Dubai (gånger två), Stockholm, Miami, Los Angeles, Las Vegas, Orlando, Bahamas…

IMG_4006.JPG

IMG_4007.JPG
Min nya reseadapter från Victoria’s Secret!

Previous Post
Pedikyr inför Nice
Next Post
Champagne breakfast to Nice

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0