theme-sticky-logo-alt

På resande fot

0 Comments

När man är borta i två veckor med jobb känns det som att tiden går så oerhört sakta i väntan på flygningar, men är man ute och flyger känns det tvärtom som att tiden bara flyger iväg (pun intended). Det är tur att man har bra kollegor att umgås med och att man ser till att ha något att göra. Jag har dock glömt mina PT-böcker hemma jag hade tänkt läsa…
Jag vill specialisera mig på träning för nyblivna mammor då jag har insett hur mycket skillnad det kan göra. Det var ju en baby boom i min vänskapskrets förra året och jag har fått lära mig mycket om vad som händer med kroppen under och efter en graviditet. Både ännu mer avskräckande för min del (som inte alls är sugen på barn), men samtidigt lärorikt då det visar vad kroppen klarar av och kan ta sig tillbaka ifrån (med rätt verktyg).

Mitt mål detta år ska bli att börja göra nytta av mina lediga veckor. Jag har ju fullt betalt för att gå hemma två veckor i sträck och då kan man ju göra något bra av det. Som att jobba extra med något som intresserar en! Visserligen har jag mitt DJ-ande (har tre gig nästa vecka), men det är till största delen kvälls- och helgjobb. Dagtid kan jag faktiskt göra något annat medan Jack ändå är på jobb (och majoriteten av mina vänner inte har lika mycket tid att umgås längre nu när de har barn). Jag gick ju inte min PT-utbildning för inte, och det är ju något man kan göra på resande fot (finns ju online coachning). Det är bara jag själv som stoppar mig!

flygvärdinna
På resande fot i New York.

Previous Post
Mer än bara VVIP-flygvärdinna
Next Post
Anywhere away with you

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0