theme-sticky-logo-alt

OSL

0 Comments

God kväll!
Än en gång får jag be om den dåliga uppdateringen, jag har varken kommit in i bloggrutinen eller haft tid över. Jag har haft fullt upp sen den sekund jag kom hem från USA känns det som, men på ett positivt sätt! Dock har ju bloggen fått bli lidande…

Just nu ligger jag i hotellsängen i Oslo. Vi har haft en soft dag med endast tre leg mellan Köpenhamn och Oslo,  nattstopp här i Norge och sen checkar vi in igen imorgon eftermiddag. Precis lagom så jag hinner sova ut, äta frukost och träna! Gymmet på det här hotellet är ganska litet, men det är ingen ursäkt – det blir vad man gör det till!
Idag tränade jag ben och mage hemma (vi har ett eget gym i vår bostadsrättsförening) plus 15 minuter på crosstrainern som avslutning och har varit helt slut i kroppen sedan dess.

Jag måste ju visa lite av shoppingen jag gjorde i USA också!
Kan börja med en sak som jag använder just nu (brukar passa på att göra sånt här när jag har övernattningar och lite time to kill):

flygvardinnan
Makeup Brush Shampoo från Sephora. Funkar jättebra!

Åh, jag blir så trött!!! Jag skulle lägga upp fler bilder men datorn, wordpress eller wifi:t på hotellet vill inte. Seeeegt! 🙁

Previous Post
BRU
Next Post
Att bli flygvärdinna

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0