theme-sticky-logo-alt

Oh snap

0 Comments

Nu har jag avklarat tvätt och städning och jag kan slappna av och njuta av min ledighet. Det har varit mycket resande och efter kommande arbetsperiod bär det av på semester igen. En månad kvar till Miami idag!!!

Just nu fokuserar jag på att komma i bikiniform för jag vill inte visa mig i bikini i dagsläget. Träningen går bra och nu när jag är ledig är det mycket lättare att följa mitt kostschema som jag gjort till mig själv för att gå ner lite i vikt. Måste dock dra upp konditionsträningen för att snabba på det lite om jag ska hinna på en månad, men det är ju så sjukt tråkigt!

Som vanligt har mina lediga dagar snabbt blivit fullbokade, men det är mycket roligt som händer denna och nästa vecka. Idag har jag ett AW-gig på KOL, imorgon ska jag träffa Sabina och på söndag ska jag ut och äta med Debbie (kostschema var det ja…).

Just nu taggar jag inför gymmet, kollar musikvideor, snap:ar och väntar på att koffeinpillret ska börja verka. 

Jag har förresten förstått det roliga med snapchat nu och det är inte att skicka nakenbilder (otrohetsappen nummer ett?!) som jag trodde att alla gjorde där, utan att ta massa fina och fula bilder! Haha! Jag, mina systrar och några väl valda vänner försöker out-ugly varandra där så fort det kommer nya filter! Min snap är tyvärr privat, men ni kan få några (finare) smakprov här:

SemesterFilterSnapSnapchatSnapchatSnap

Previous Post
Home sweet home
Next Post
Rainy Monday

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0