theme-sticky-logo-alt

Nytt inför Miami

0 Comments

Jag har egentligen gett mig själv shoppingförbud innan USA, men man vill ju samtidigt ha med sig något fint att ha på sig på semestern. Därför var jag tvungen att klicka hem den här leopard-bikinin och söta partydressen från Nelly

Anledningen till mitt shoppingstopp är självklart att det är smartare att köpa kläder och skor billigare i USA samtidigt som inte alla i Sverige kommer gå runt med samma outfits. Frågan är bara hur mycket shopping som kommer bli av på Miami-resan… Det kommer snarare vara party non-stop, medan nästa semester i april kommer bli shopping overload!

Därför tyckte jag att jag “behövde” lite nytt nu ändå. 🙂

 

bikini

nelly.com

Previous Post
Total makeover
Next Post
Blondie

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0