theme-sticky-logo-alt

Ny bloggdesign

0 Comments

Godmorgon! Jag flög Teneriffa igår så det var en lång arbetsdag och jag var hemma runt 22-tiden. Jag fick dock gå upp tidigt imorse eftersom en man från mitt hemförsäkringsbolag skulle komma och kolla på mitt vardagsrumsgolv som har ett hål i sig efter att en hylla ramlade ner från väggen och slog sönder min nya tv, remember?
Det var ändå ganska bra att få komma upp i lagom tid så jag hinner träna innan jobbet idag! Har inte tränat sen i lördags.
Har en ganska kort arbetsdag framför mig och imorgon blir den ännu kortare eftersom jag slutar klockan 10 på morgonen och sen är ledig i 14 dagar igen. Det är nice att endast jobba 50%! Jag kommer aldrig orka jobba 100% i februari igen!!! 🙂
Det här med att jobba 50% var ju mest för att vi fick tillfälle att testa under vintermånaderna, så jag och Jonna bestämde oss för att njuta av ledighet i januari, som annars är en väldigt tråkig månad. Men trots att vi båda varit lediga har vi knappt setts. Så blir inte Jonna utkallad imorgon på sin standby ska vi äta middag tillsammans på kvällen och catch up.

Gillar ni min nya design på bloggen förresten? Jag älskar den! Det är tack vare en kompis som har fixat allt (Tim som gick samma fallskärmskurs som mig 2012).
Den har dock blivit väldigt seg och jag kunde inte blogga via WordPress på mobilen igår så det är lite småfix kvar, därav ingen uppdatering. En ny header är också på gång.
Jag har blivit extra taggad att blogga nu när bloggen ser så mycket bättre ut! Och det var väl mitt nyårslöfte; att bli bättra på att blogga?! 😉

 

cabincrew Dinner and drinks på Barfota med Jonna i somras.

Previous Post
Bilder från Statt
Next Post
Mot CPH

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0