theme-sticky-logo-alt

Nu känns det bättre

0 Comments

Jag lyckades hålla ut till 07:00 sen begav jag mig mot gymmet för dagens första cardiopass. En timme på löpbandet, en proteinshake och en skål gröt senare sitter jag nu (någorlunda) mätt i soffan och slappar. Det är riktigt höstväder ute så jag har tänt ljus och ska snart ta en lång varm dusch och krypa in i mjukiskläderna ett tag till.

Klockan 14:00 ska jag på en VIP-visning av en lägenhet. Jag har ju gått i flyttankar tidigare, men står nu i kö till nybyggnationer som är klara 2018. Skulle något annat dyka upp under tiden så hade jag dock inte tackat nej, och denna blev jag tipsad om av min mäklarkompis.

Efter visningen är det dags för gymmet igen och sen ska jag börja göra mig iordning för kvällens fest som är en “housewarming/40-årsfest”. Det ska bli jättekul, men jag vet att de bjuder på sushi, vin, bubbel och tårta där så det är mindre kul för mig som kommer med mina matlådor…

Jag sitter just nu och kikar på lite hotell i Miami. Jag och Nathalie har ju redan köpt biljetter till Ultra Music Festival, men mer än så har vi inte bokat. Jag har ju lyxen att vara ledig två veckor i stöten, men jag vågar inte boka flyg och hotell än då Ultra ligger precis i slutet av en ledig vecka.
Innan Miami har jag ju Dublin och Dubai att se fram emot! Tittade igenom gamla semesterbilder och hittade dessa som  fick mig att längta lite extra…

dubai hotellatlantis
Atlantis.

dubaiJag och mina systrar på Jumeirah Beach. (Jag i mörkt hår längst till vänster.)

Previous Post
Insomnia
Next Post
Low

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0