theme-sticky-logo-alt

Nu är det jul igen

0 Comments

Jag är äntligen frisk från corona och är inne på sista veckan av praktiken. På lördag är det jullov och då tar jag tåget till Stockholm för att sedan ta färjan till Gotland på söndagen. Jag ser extra mycket fram emot att få komma iväg lite över julen nu när man inte fått resa i år, och det ska bli mysigt att fira med familjen (alla förutom yngsta lillasyster).

Något annat jag faktiskt har att se fram emot är en spa-weekend med Sanna i februari på Falkenberg Strandbad! Vi var på spa över alla hjärtans dag tillsammans detta året och nu tänkte vi ta en spa-övernattning i samband med min födelsedag (dock fem dagar efter då Sanna jobbar på min faktiska födelsedag). Tanken var att hela squaden skulle med, men nu när vi alla är vinglösa och har olika jobb är det svårt att få ihop dagar vi alla kan ses. Det har inte blivit många dagar vi kunnat ses på sistone… På Sannas födelsedag (eller helgen innan då hon fyllde år mitt i veckan) var dock hon, jag och Carl ute och åt på Tokyo 15. Då fick man iallafall klä upp sig lite! Det har inte blivit så mycket av det….

Nu ska jag julbaka lite och börja packa lite smått!

Tokyo 15
Tokyo 15
Previous Post
Ställ inte in, ställ om!
Next Post
Happy Valentines Day

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0