theme-sticky-logo-alt

Nu är det er tur!

14 Comments

Idag flyger jag en kortis, men imorgon har jag ännu ett fantastiskt stopp! Känns lite tråkigt att behöva lämna den svenska solen när den äntligen har kommit, men jag är inte den som klagar. 😉

Kan ni inte berätta lite mer om er själva kära läsare? Vad jobbar ni med? Vad pluggar ni? Hur gamla är ni? Vad får er att läsa en sliten flygvärdinnas blogg? 🙂

Previous Post
Frågor & svar
Next Post
Au revoir

14 Comments

 • May 11, 2011 at 10:38 am
  elin

  Hej!
  Jag heter elin och jobbar i biljettkassan och som foajévärdinna på sf bio. det är ett ganska kul jobb men jag är sjukligt sugen på att jobba som flygvärdinna. det var så jag hittade din blogg (googla på flygvärdinna)
  jag har en vän som jobbar på en flygplats nära mig så han frågade om det skulle vara intressant för mig. och så väcktes tanken om ett framtida jobb i luften.
  jag hoppas innerligt att jag kan få ett sådant jobb till hösten!

  tack för en fantastisk blogg och skriv gärna lite mer om dina dagar och vad du hittar på med ditt crew på stopp osv.
  mvh elin

  Reply
  • May 12, 2011 at 7:39 pm
   Flygvärdinnan

   Hej Elin!
   Jag sökte jobb på en biograf när jag var i tonåren för jag tyckte det verkade så spännande, plus att jag trodde jag skulle få se en massa nya biofilmer gratis! 😉 Får man göra det om man jobbar där?!
   Jag rekommenderar dig definitivt att testa på livet som flygvärdinna! Sök!
   Tack för dina fina komplimanger och jättebra feedback.
   /Flygvärdinnan

   Reply
 • May 11, 2011 at 11:07 am
  p

  Är det verkligen roligt att vara på stop? Jag har i stort sätt samma jobb som dig å ogillar att sova ensam på hotell å lämna familjen

  Reply
 • May 11, 2011 at 12:46 pm

  Heej! Jag heter sofie, fyller 21 år. Flyttar till grekland över sommaren för att jobba som bartender på Ios. Till hösten blir det plugg..
  Gillar din blogg för man får en bra inblick i yrket och varit lite sugen på att bli flygvärdinna.
  Keep up the good work! 🙂

  Reply
  • May 12, 2011 at 7:37 pm
   Flygvärdinnan

   Hej Sofie!
   Jag har också varit sugen på att sticka iväg en sommar för att bli bartender, men än så länge har det inte hänt (och det är svårt med heltidsjobb).
   Njut av din sommar så du känner att du fått göra det du vill innan du börjar plugga i höst!
   Ha det bäst!

   Reply
 • May 11, 2011 at 3:34 pm
  Sara

  Hej!
  Jag funderade på att bli flygvärdinna, men var osäker på kraven. Så jag frågade dig och läste sånt du redan skrivit.
  Nu är jag flygvärdinna, heltids jobb o allt!
  Tack för hjälpen! 😀

  Kram

  Reply
 • May 11, 2011 at 5:50 pm
  Louise

  Jag heter Louise, går andra året på samhäll på gymnasiet. har velat bli flygvärdinna sedan sjuan, så när jag hittade din blogg (för inte så längesedan) blev jag väldigt glad:D man får en liten inblick i hur det verkligen är att vara flygvärdinna, chans att ställa frågor mm.. och sen så uppdaterar du ofta, vilket är jätteroligt! tack för en jättebra blogg:)

  Reply
  • May 12, 2011 at 7:35 pm
   Flygvärdinnan

   Hej Louise!
   Tack för ditt svar och vad roligt att du gillar min blogg!
   Jag har haft lite dåligt samvete för att jag tycker att jag inte hinner blogga tillräckligt ofta, så jag blev lite lättad när du skrev att du tyckte att uppdaterar ofta!
   Har du frågor i framtiden som du vill ha svar på eller tycker att jag borde ta upp något speciellt är det bara att säga till! Jag gillar feedback!
   Fly safe!!
   /Flygvärdinnan

   Reply
 • May 12, 2011 at 11:26 am
  Sandra

  Jag pluggar media programmet med inriktning goto och är 18 år. Min faster är flygvärdinna och jag tycker det verkar jätte roligt. Jag skulle jätte gärna vilja jobba som det i framtiden men vet inte riktigt hur jag ska gå väga med det. Hur fick du det jobbet och vad pluggade du när du gick gymnasiet? Pluggade du vidare på högskola sen med någon speciell inrikting? Hade varit roligt att få svar på det, helst via min mail. Ha det fint, Kram!

  Reply
 • June 1, 2011 at 9:00 pm
  Anna

  Hej! Jag halkade in här via google när jag googlade på flygvärdinna 🙂 Jag jobbar som undersköterska och har nu tröttnat på det ganska rejält. Jag har de senaste fem åren drömt om livet som flygvärdinna och skulle absolut kunna tänka mig att köra utbildning och hela baletten. Men vet inte hur det ska fungera efteråt, vid ev anställning. Jag har hund och är ensamboende så det känns lite kört.. Men tack för en jätterolig blogg! Kramar

  Reply
 • November 7, 2011 at 2:49 am
  Rasmus

  Hejsan Flygvärdinnan!

  Mitt namn är Rasmus och jag är 21 år. Utbildad och arbetar som frisör =) För framtiden så får v se vad som står framför en. Kanske kan bli flygvärdinna (en dröm jag har) vad tror du?

  Tycker din blogg är helt fantastisk och kommer fortsätta läsa den ^^ Började dock från början. Vill ju inte missa något spännande du skriver om 😉

  Reply
  • November 7, 2011 at 7:09 pm
   Flygvärdinnan

   Hej Rasmus och välkommen hit!! 🙂
   Klart du kan bli flygvärdinna (eller flygvärd då). 😉
   Jag ska göra mitt bästa för att uppdatera med intressanta inlägg så ofta som möjligt. Stay tuned!

   Reply
 • November 8, 2011 at 5:48 pm
  Rasmus

  Haha men jag är som Kennet i Stockholm-Arlanda. Jag gillar flygvärdinna bättre än stewart eller flygvärd för att flygvärdinna låter glammigare ;P Som Stewerdess, även det låter glammigt. Men det är hårt jobb att vara en flygvärdinna. Har folk jag känner inom flygbranchen så det är inte lätt, men det säg vara det bästa och roligaste man kan göra!

  I’ll stay tuned! Du är ju verklighetens Pan Am! Och det vill jag också bli =)

  Reply
  • November 8, 2011 at 9:23 pm
   Flygvärdinnan

   Haha, va glammig du är! 😀 Vad roligt att jag har såna fabolous readers! 😉
   Va söt du är – det var en riktig komplimang!!! 😀

   Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0