theme-sticky-logo-alt

New York, New York

0 Comments

Nu har jag varit superdålig på att blogga igen, men jag har verkligen inte haft någon lust även om det är massor som händer just nu som hade varit roligt att berätta om.
Det är lunch och jag ligger fortfarande i sängen och tänker typ inte röra mig så mycket mer idag, och det kommer bli en välförtjänt chilldag. Jag har haft så sjukt mycket planerat under denna ledighet, men det har bara varit roliga saker. Dock behöver man pausa lite och göra ingenting ibland även om det är roliga saker som händer. Men det är också p.g.a. detta som bloggen har blivit lidande för just nu känner jag inte att det ger mig så mycket att skriva här… Men det brukar ju gå i perioder så don’t worry.

Jag kom hem från ett gig på Boom Boom Room i Halmstad inatt som var jätteroligt trots helg innan löning. Jag hade även ett gig på KOL i fredags (och även fredagen innan dess) och spelade på lanseringsminglet av Porsches nya modell i Malmö i torsdags. Jag hann även med 26 timmar i New York i måndags-tisdags! Sanna (som jobbar för SAS) hade en flygning dit så jag följde med eftersom jag aldrig varit där innan. Och OMG vilken stad!!! Nog för att jag hade höga förväntningar innan, men de överträffades av denna underbara plats! Och som the cherry on top fick jag sitta i business class på vägen dit. Kunde inte bli bättre!
Sanna som har varit där flera gånger innan agerade guide och hade gjort en välplanerad rutt åt oss där vi hann se massor från Central Park ned till Ground Zero. Och självklart drack vi supergoda Cosmopolitans á la Sex & The City. 😉

Detta inlägg får bli om New York för det hade blivit alldeles för rörigt att lägga upp massa bilder från dessa två veckor, så ska jag försöka bättra mig (och få tillbaka blogglusten).

Previous Post
Depression deluxe
Next Post
I’m back!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0