theme-sticky-logo-alt

New year, new blog post

0 Comments

Nytt år och jag gör mitt första blogginlägg på länge! Har haft sån bloggtorka och har det fortfarande, men jag kände att nu måste jag börja uppdatera igen om så bara något litet och oftare istället för mycket och väääldigt sällan.
Jag började året med att fira tolvslaget på en flygplats någonstans i världen, sedan lite sol och bad på en tropisk plats (destination unknown) och efter det har januari varit en ganska lugn månad. Det brukar ju bli en lugn, grå och tråkig månad och den har väl kanske känts så också just för att vi fick ställa in vår planerade Thailandsresa. Eller skjuta fram snarare, på obestämd tid.

Ut och resa ska vi iallafall och redan på fredag åker jag och Jack till Budapest på en mysig födelsedagsweekend! Jag fick resan i födesispresent av honom så vi kommer vara där från första till fjärde februari (och jag fyller ju år den tredje).

Utöver resandet har vi kommit i riktigt bra ordning här hemma i vår lägenhet. Det enda som egentligen saknas nu (förutom att jag vill lägga nya golv) är en till garderob i vår walk-in-closet (mina kläder får inte plats!) och så kanske nytt köksbord och stolar. Och någon fin bänk och matta till sovrummet. Och i framtiden ska vi bygga en köksö då köket är stort och det hade passat perfekt i mitten av rummet.
Jag kanske ska lägga upp lite bilder av lägenheten snart?

Förresten så fungerar äntligen kommentarsfunktionen igen efter en evighet!

Previous Post
Jul i Köpenhamn
Next Post
Private Jet Studio

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0