theme-sticky-logo-alt

Nattflygning

0 Comments

Efter en lunch på stan med Camilla hade jag precis kommit hem, packat övernattningsväskan, satt på mig uniformen och var på väg ut genom dörren igen för att köra till jobbet när jag fick ett samtal från OP (=Operations, som ringer ut oss på standbyer och sånt). De frågar om jag kan tänka mig ta en nattflygning istället då det saknas en kabinchef. Jag hade sett fram emot en kort natt i Helsingfors för att sedan sluta kl 08:00 imorgonbitti, men istället checkar jag in 22:35 ikväll och slutar 07:20 på morgonen. Det betyder i princip samma arbetstid, bara att jag börjar senare istället för att ha några timmars sömn på hotell. Jag hinner iallafall hem och sova några timmar imorgon innan jag ska köra till Göteborg och träffa mina tre tjejkompisar som flyger dit från Stockholm, sen blir det tjejhelg på hotell Upper House!

Just nu har jag krängt en stor skål glass (jag måste äta upp allt onyttigt här hemma innan jag kan äta helt nyttigt igen eftersom jag har fått tillfälligt återfall av dålig disciplin) och ska ta en powernap så man orkar hålla sig vaken hela natten. Nackdelen med nattflygningar är att passagerarna sover så vi har inte så mycket servering att göra, det gäller mest att sitta och hålla koll och vara alert ifall något skulle hända. Jag hade tänkt lägga upp lite frisyrtips som jag lovat tidigare, men jag upptäckte att klockan redan är 18:30 så jag måste hinna sova lite nu istället. Men tips på flygvärdinnefrisyrer kommer! Jag har en ny favorit faktiskt. 🙂

Jag var förbi Nathalie’s salong för att Camilla ville boka klipptid (and Nathalie is the best!) och vi bestämde att vi ska ses på måndag för att planera en Ibiza-resa så den verkligen blir av. Vi sa båda att vi redan saknade Visby och att det var tomt att gå och lägga sig i söndags när den andra inte låg bredvid längre!
Här är förresten lite bilder från Visby som Nathalie hade lagt ut på sin instagram:


  
  
  

Previous Post
BBQ
Next Post
Photobomb

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0