theme-sticky-logo-alt

När kommer sommaren?

0 Comments

Allstå, helt ärligt… Det är juni och det är fortfarande inte sommar. Det är inte ens varmt eller soligt ute! Förra året låg jag och solade i bikini ute på ängen där jag bor redan i början av maj och nu får man gå i jacka och långbyxor.
Jag har iallafall stora förhoppningar om att det kommer bli varmt och idag när jag var och fixade håret hos Nathalie planerade vi inför sommaren. Jag ska berätta mer om det sen.

Jag och Sabina skulle ha ätit middag på Ya-Ha’s uteservering innan kvällens danspass, men vi fick sitta inne istället för att det blåste så mycket. Efter dansen hade jag ännu en lektion i Digital Marketing och nu har jag bara suttit och chillat lite i soffan med en kopp te.

Imorgon är första dagen på ett bra tag som jag inte har något speciellt planerat så jag får se vad som händer. På fredag jobbar jag mellan 07:50-15:50 och sen är jag faktiskt ledig hela helgen. Jag ska upp till Stockholm på lördag för att träffa alla gamla klasskompisar från min gymnasieklass. Tänk att det redan gått tio år sedan man gick ut gymnasiet! Herregud!!!
Jag ska även passa på att träffa familjen och på söndagen ska vi äta brunch för att passa på att fira mamma som fyllde år i slutet av maj. Det är alltid fullt upp när jag åker upp till Stockholm och man ska hinna träffa alla.
Och för er som undrar om jag saknar Stockholm (jag bodde ju ändå där i tio år) så kan jag ärligt säga att nej, det gör jag verkligen inte. När man väl flyttat därifrån inser man hur stressigt alla lever där och vilka långa distanser man måste ta sig varje gång man ska någonstans. Jag har blivit Skåne-
konverterad!

flygvärdinnan
Take me back to Hawaii and the sun!

Previous Post
Tisdag
Next Post
Sugar 

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0