theme-sticky-logo-alt

Namaste

0 Comments

Efter övernattningen i Aalborg, där jag och Sabina spenderade kvällen vid den öppna brasan i hotellets mysiga lobby, kände jag mig bättre till mods efter årsdagen av min älskade Yukis bortgång. Jag tänker på honom så ofta, men försöker att inte visa att jag fortfarande är så ledsen över att min älskade pälsbebis gått bort. Det är inte alla som förstår vad ett husdjur kan betyda för en.

Efter en annars väldigt trevlig arbetsdag idag blev jag oerhört besviken över att jag inte fick en Dubai-flygning som en gullig kollega var villig att ge mig (för att hon själv var förkyld, den stackarn!!!) och jag satt ilsken med tårar i ögonen på min yogamatta precis innan passet skulle börja. Men efter en timmes yoga var det som bortblåst och jag var varken arg eller ledsen längre. Yoga gör verkligen så mycket för själen när man lärt sig få ut det bästa av det! 

Det blev hela tre träningspass ikväll och jag ligger nu både fysiskt och psykiskt trött i min säng, beredd att somna och vakna utvilad inför ännu en ny arbetsdag imorgon. 

Namaste!

 yoga Efter ett yogapass i den Turkiska morgonsolen med yoga-kissen. Bästa starten på dagen!

Previous Post
Ett år av saknad
Next Post
Lördag

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0