theme-sticky-logo-alt

Någon som är flygrädd?

10 Comments

Är det någon av mina fina läsare som är flygrädd och bor i Stockholms-området och skulle vilja ställa upp på en liten intervju?

Två journaliststuderande vid Södertörns Högskola söker flygrädda för kommentarer kring flygsäkerhet.

Hör av er till mig via Kontakt-formuläret eller kommentarsfältet om ni är intresserade. 🙂

Previous Post
Gone flying
Next Post
Flygvärdinnor och tatueringar

10 Comments

 • October 24, 2011 at 6:25 pm
  Anneli

  Hej!
  Som du vet så har du ju åtminstone en som är flygrädd som läser din blogg och jag ställer gärna upp på en intervju. Kanske kan det hjälpa någon och kanske kan det t.o.m. hjälpa mej själv lite. Sämre kan det ju liksom bara inte bli i alla fal….
  Kram
  Anneli

  Reply
  • October 24, 2011 at 10:19 pm
   Flygvärdinnan

   Super Anneli!!! 🙂 Jag visste att jag hade dig, men jag visste inte om du bodde i Stockholms-området.
   Har du någon mailadress jag kan vidarebefordra till de som gör reportaget?
   Jag vet inte vad intervjun går ut på, men jag hoppas att din flygrädsla kan bli lite bättre. 🙂
   Kramar,
   Flygvärdinnan

   Reply
 • October 25, 2011 at 1:33 am
  claubert silveira

  HEJ jag alltid rädd när jag ska flyga och de gör jag ganska ofta ! Skulle vilja träffa någon som kunde hjälpa mej för jag frågar nästan alltid kompisar om dem har sömntabletter eller någon sorts medicin till mej . Jag skulle vara tacksam om nån kunde hjälpa mej innan den 5 nov åker jag långt bort till Brasilien tackar på förhand .

  Reply
  • October 25, 2011 at 12:15 pm
   Flygvärdinnan

   Hej!
   Jag har vidarebefordrat din mailadress till dem och hoppas det ska gå bra.
   Jag tror dock inte att de komma erbjuda någon typ av hjälp utan de kommer nog mer ställa frågor om jag har förstått det rätt.
   Om jag hinner ska jag skriva i ordning ett inlägg med lite tips för flygrädda, så länge kan du kolla tidigare inlägg i bloggen.
   Lycka till!

   Reply
 • October 25, 2011 at 1:34 am
  claubert silveira

  Jag bor i stockholm ja glömde säga !

  Reply
 • October 26, 2011 at 2:47 pm
  Anneli

  Hej Flygvärdinnan!
  Nu har jag varit och blivit både filmad (för första gången) och intervjuad, det var jättetrevliga killar. Inriktningen på deras projekt var mot teknik ombord typ datorer & mobiler, det är ingenting jag tänker på, jag är helt enkelt “bara” rädd för att störta. Nåväl, det var i alla fall en rolig och lite annorlunda upplevelse!
  Kramar
  Anneli

  P.S. Claubert:
  Hur törs du ta sömntabletter när du flyger? Det skulle jag aldrig våga, tänk om man behöver evakuera snabbt och du sover…….

  Reply
  • October 26, 2011 at 8:26 pm
   Flygvärdinnan

   Hej Anneli!
   Vad roligt att du ställde upp! Jag antar att du inte blev lugnad gällande flygandet, men ändå snällt av dig att vara med på det. 🙂
   Hade velat se intervjun!
   Kramar,
   Flygvärdinnan

   Reply
 • October 28, 2011 at 9:47 am
  Anneli

  Hej igen!
  Killarna ringde mej i går och dom håller på att klippa ihop sitt material nu. Om dom kommer att använda intervjun med mej så ska dom först länka över den så att jag får se och höra den. I så fall ber jag att dom länkar den även till dej så får du också se den.
  Önskar dej en riktigt bra helg!
  Kramar
  Anneli

  Reply
  • October 28, 2011 at 12:41 pm
   Flygvärdinnan

   Hej igen Anneli!
   Gör gärna det! Det vore jättekul att se! Så får jag se dig också. 🙂
   Ha en superhelg tjejen!
   Kramar,
   Flygvärdinnan

   Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0