theme-sticky-logo-alt

My last 20-something birthday

0 Comments

Jag är så trött att jag mår illa! Sov så dåligt inatt och drömde mardrömmar om att det var översvämning i min familjs hus och att jag kom sent till jobbet på grund av det.
Nu ligger jag redan nerbäddad i hotellsängen i Aalborg och kommer slockna så fort jag bloggat klart. Har haft en lång arbetsdag och den kommer vara lika lång imorgon så jag behöver all sömn jag kan få.
Ville ändå berätta om mitt födelsedagsfirande i fredags eftersom jag inte bloggat på två dagar. Jag hade fullt upp hela fredagen med att laga snittar, fixa snacks och drinkar till kvällen. Vid 18:00 kom mina fantastiska vänner och vid 20:00 åkte vi ner till min favoritrestaurang Fridas nere i stan. Där satt vi tills de stängde och åt fantastisk mat, drack vin, champagne och födelsedagsgrisen var tydligen tvungen att dricka hotshots också.
Efter stängning gick hälften av oss vidare till Mandarin (och den andra hälften skulle jobba dagen efter) där vi även stängde stället. Där gav sedan majoriteten upp, men Marcus tog med mig ut till Urban och Le Cardinal för att fortsätta fira mig. Så vi stängde även de ställena!
Det var den bästa födelsedagen på väldigt länge!!!
Jag fick jättejättefina presenter av alla, sånt som man verkligen vill ha när man fyller år. Jag ska visa er när jag är hemma i Helsingborg igen!
Men nu måste jag sova. Natti!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Previous Post
Recap
Next Post
Håll koll på era saker!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0