theme-sticky-logo-alt

Motivationen på topp

0 Comments

Det känns som att min To Do-List aldrig tar slut… Idag har jag ordnat med faktura från helgens gig, fixat med kost- och träningsscheman åt klienter och ordnat med massa pappersarbete som väntat. Det är tur att jag har ledig två veckor åt gången så jag hinner med allt! Haha!

Till helgen ska jag på afternoon tea på Grand i Mölle med tjejligan och på måndag är det dags för en ny arbetsperiod. Vi får se vart det bär av denna gången!

Jag har iallafall varit duktig och hunnit med minst ett pass om dagen (varje vardag åtminstone) plus gym på kvällen med Jack. Så jag är definitivt tillbaka i bra rutiner och har motivationen på topp just nu! Det är ju en fördel om man ska uppmuntra och motivera andra till att träna… Det gäller ju att hitta vad man tycker är kul när det kommer till träning, och även om jag under lång tid hade störst fokus på gym och styrketräning är det roligt att variera det med olika instruktörsledda konditions- och styrkepass. Det är så skönt att slippa tänka själv ibland och bara bli tillsagd vad man ska göra!

Jag antar att det ofta är det man behöver när man skaffar en PT – någon som säger till en vad man ska göra. Inte bara för att man kanske inte har koll själv (även om man är kunnig när det gäller kost och träning är det många som har en PT ändå) utan för att man har någon man måste rapportera till och håller koll på din träning. Och för de dagar man inte alls känner för att gå till gymmet och bara vill skippa det (alla har ju såna dagar) så vet man att man får dåligt samvete om man ska berätta det för sin PT efteråt…

PT

Previous Post
Hund dog ombord på flygplan
Next Post
iPhone addict

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0