theme-sticky-logo-alt

Mot Miami!

2 Comments

Just nu sitter jag på Kastrup och väntar på att boarda flyget och om några timmar är jag i underbara USA. En standard-macka och juice från Joe & The Juice (tradition när jag reser!) är inhandlad och semesterkänslan börjar infinna sig.

Det har varit en ganska hård arbetsvecka med långa dagar (bl.a. till Marrakech, Malaga och Tel-Aviv) och jag var uppe ganska tidigt imorse igen för ett yogapass för Sabina. Jag fick gå upp lite extra tidigt för att ta en dusch innan passet eftersom jag gjorde en spraytan igårkväll och inte fick duscha på åtta timmar (och jag gick och lade mig innan torkningstiden hade passerat).

Jag hoppas att det är bra wifi på hotellet så jag kan hålla er uppdaterade. Det brukar va svårt att ladda upp bilder med dåligt wifi utomlands, men hotellet jag ska bo på verkar nice så förhoppningsvis har de investerat i något fungerande nätverk. Det ligger mitt på Ocean Drive så man har nära till det mesta. Första dagen är tänkt att spenderas på något shoppingmall så den mesta shoppingen är avklarad. Sen kan man strosa runt på Lincoln Road också såklart. Min shoppinglista är ganska lång…

Vi hörs snart!

 miami 

Previous Post
Countdown to Ultra: 10 days left!
Next Post
Shoppingdag

2 Comments

 • March 16, 2016 at 1:17 pm
  Anneli

  Önskar dig en trevlig semester!
  Kram Anneli

  Reply
  • March 19, 2016 at 3:26 pm
   Flygvärdinnan

   Tack snälla Anneli! Kram

   Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0