theme-sticky-logo-alt

Minnen

0 Comments

Årets första ledighet har flugit förbi (som vanligt) och jag har bl.a. hunnit fixa håret hos Nathalie och piffat naglarna inför semestern. Nu ska jag bara klämma in en pedikyr efter jobbet någon av de kommande fyra dagarna, packa färdigt, dricka min andra och sista dos Dukoral ikväll och sen är jag all set!

I förrgår fick jag en massa bilder från min och Jonnas första USA-resa tillsammans som vi gjorde i mars-april 2013. Det känns som en evighet sen! Under den resa surfade jag för första gången. Det var även min första gång på Ultra Music Festival och efter det har jag längtat tillbaka varje år. 2014 var jag på Ultra Europe i Kroatien och förra året var jag tillbaka i Miami på the real deal igen. Detta året är tanken att jag ska dit igen.
Jag har suttit och tittat igenom alla bilderna ikväll och eftersom jag inte har något roligare att berätta eller visa så får ni en massa bilder från Miami, Las Vegas och Los Angeles 2013:miamiespanola way frukost resa everglades krokodil strandbeach bikini ultra ultra music festival las vegas vegas resa semester solsemester usa lincoln road flygvärdinnanlos angeles LA usa surfa venice venice beach downtown LA

Previous Post
Mission impossible
Next Post
Vacay!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0