theme-sticky-logo-alt

Min lilla sälunge

1 Comment

Imorse hade jag som sagt airport standby som jag klarade mig på. Resten av dagen slappade jag i det fina höstvädret och satt på en uteservering med en kopp chailatte tillsammans med Jonna och Sabina. På kvällen gick vi på Sabinas piloxing-pass.
När jag satt och åt middag hemma hos grannen fick jag plötsligt ett samtal från pälsbebisarnas husse som sa att Yuki hade ett epilepsianfall! Har har ju varit dålig ett tag och gått på kortison eftersom veterinären trott att han har diskbråck, men detta var helt klart ett epilepsianfall.
Jag fick åka i ilfart för att hämta honom och ringde det enda djursjukhuset som har akutmottagning på natten. Enligt dem ska jag observera Yuki nu under kvällen och se till att han kommer till ro och kan sova och att han inte får ett till anfall (isåfall måste jag komma in med honom direkt). Och så ska jag komma in med honom imorgonbitti.
Jag vet att det finns medicin för epilepsi, men jag är så sjukt orolig. Min lilla bebis!!! Jag har fått sjuka mig imorgon så jag kan ta honom till veterinären. Det var hemskt att se hur desorienterad och vimsig han var när jag kom och hämtade honom. Nu sover han äntligen.

Previous Post
Sliten flygvärdinna
Next Post
Vilka äckliga människor det finns

1 Comment

  • November 11, 2014 at 11:41 pm

    Men stackarn!! Hoppas han blir bra 🙁

    Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0