theme-sticky-logo-alt

Mexiko

0 Comments

Jag har inte haft wifi de första tre dagarna här i Akumal eftersom jag tänkte passa på att lägga ifrån mig mobilen medan jag är på semester och wifi ändå inte ingår på hotellet. Men efter allt regn som kommit under dessa dagar så bestämde jag mig för att det kanske ändå var värt att betala för wifi när vädret ändå är så kasst. Jag ska inte klaga dock, det är fortfarande varmt. Men vi kom ju inte hit för att njuta av regn precis…

Vi har faktiskt hunnit sola lite medan solen varit framme, och under bröllopet på stranden igår (själva anledningen till att vi kom hit) så hade vi uppehåll. Idag var det fint väder fram till strax efter lunch, men sen har det varit regn och moln. Jag gick dock en promenad på hotellområdet (som är gigantiskt) och tittade på alla vilda djuren och den sjukt vackra naturen. Jag är helt amazed av Mexikos djur och natur! Överallt ser man vilda tvättbjörnar, näsbjörnar, olika stora ödlor och ett sött djur som ser ut som ett stort marsvin med långa ben. Jag matade en gullig tvättbjörn nu för en stund sen som vägrade tro på att jag inte hade fler vindruvor till honom när de var slut. (Kolla min instagram för en video: @flygvardinnan.se.)

Nu ska vi snart ner till en av de många restaurangen på området (allt är all inclusive) och äta. Blir en tidig kväll ikväll eftersom de flesta är trötta efter bröllopet igår och vi ska upp ganska tidigt för att åka till Tulum imorgon.

Nu har jag iallafall wifi så jag kan uppdatera snart igen!

 tvättbjörn  

   ödla 

Previous Post
Vacay!
Next Post
Maya-ruinerna i Tulum

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0