theme-sticky-logo-alt

Merry Christmas

0 Comments

Vilken underbar resa vi har haft! Fullspäckad med sightseeing, bra shopping, kvalitetstid och god mat. Vi har verkligen hunnit med allt vi velat göra och se och har varit riktigt turistiga.

När vi landade i onsdagskväll var vi dock för trötta för att gå ut och ta en drink som vi hade tänkt oss, men vi vaknade redan 05:00 på torsdagsmorgonen och gick en promenad.

Utöver de vanliga platserna som man måste se i New York, så som Times Square, Ground Zero, Grand Central Station, Flat Iron building, Manhattan Bridge, Brooklyn Bridge, osv., hann vi även med en båttur ut till Frihetsgudinnan, ett besök till 9/11 Memorial Museum och se den fantastiska utsikten från Empire State Building. Vi såg även julshowen The Rockettes Christmas SpectacularRadio City Music Hall och det är en av de bästa shower jag någonsin sett!

Den 23:e, dagen innan julafton (alltså svenska julafton den 24:e), åkte vi skridskor i Rockefeller Center. Så underbart! Och här i New York är det ju jul, alltså Christmas Day, idag. Trots detta är mycket ändå öppet och vi har inte haft några problem att hitta öppna restauranger att äta frukost på eller ett öppet Starbucks att köpa med oss en salted caramel hot chocolate att dricka ute i det kyliga vädret.

Idag, sista dagen innan vi flyger hem sent ikväll, hyrde vi cyklar och cyklade runt i halva Central Park för att se bl.a. Bow Bridge.

Just nu sitter vi och slappar på Umami Burger (som ligger inne i vårt hotell) och äter världens godaste tryffelhamburgare.

Vi har tagit massor med bilder och jag kommer lägga upp dem efterhand, men ni får några här eftersom jag inte bloggat på några dagar.

Previous Post
Time to fly
Next Post
God fortsättning

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0