theme-sticky-logo-alt

Mer än bara VVIP-flygvärdinna

0 Comments

Jag har fått återupplivad motivation till att börja blogga ordentligt igen! Jag har varit så slarvig senaste året (ber om ursäkt än en gång för detta!), men det har till stor del berott på att mycket av den tid jag lade ner på att få bloggen på förstasidan av Google (när man söker på ord som “flygvärdinna”) känns som den har varit förgäves, för jag har halkat från förstaplats till sida fyra. Och i dagsläget är jag inte lika insatt i SEO längre, och när saker som t.ex. mitt Google Analytics och kommentarsfält har slutat fungera har jag inte orkat sätta mig in i hur jag ska få det att funka igen.

Mycket ursäkter kanske, men det är ju en hel vetenskap! Plus att jag vet att den server jag använder för mitt domän är alldeles för segt. MEN! Trots allt detta hittade jag ett verktyg som fortfarande visar all statistik jag letat efter och det visar sig att jag har fortfarande flera tusen besökare i veckan! Det gjorde att jag kände att jag vill ta tag i bloggen, återuppliva och förnya den.

Jag får ju inte skriva om det bolag jag arbetar för, vilka kunder vi flyger eller till vilka destinationer, men om ni trots detta fortfarande läser det lilla jag skriver så kan jag ju göra en ansträngning för er skull!
Mitt liv innehåller ju mycket mer än att bara arbeta som VVIP-flygvärdinna!

flygvärdinna
(Bild från Instagram.)

Previous Post
Travel tips
Next Post
På resande fot

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0