theme-sticky-logo-alt

Matresa genom Skåne

0 Comments

Nu glömde jag att blogga igår! Jag tog en bild som jag skulle lägga upp, men glömde att göra det sen. Jaja, då kommer den nu istället.
Igår började jag dagen med att åka till veterinären med en av mina pälsbebisar som behövde påfyllning av sin medicin. Det skulle även tas ett blodprov och stackars Yuki skrek så högt (han är en riktig dramaqueen) så andra patienters hussar och mattar kikade in för att se vad som hände.
Till lunch var jag, Jonna och Sanna sugna på sushi, men inte vilken sushi som helst utan Zen Sushi & Tea i Lund! Vi åkte hela vägen dit (med tåg för en gång skull), men väl där visade det sig att de endast serverade den “special-sushin” som är så god på kvällen!! Verkligen anti-klimax!!!

På kvällen åkte jag, pojkvännen och fyra vänner till Höganäs för att äta på Garage Bar (de har även jättegoda milkshakes), men de hade fullbokat. Här var det dock lite skillnad på servicen och det slutade med att de ställde upp ett helt nytt bord utomhus i solen bara för oss! 🙂

20140627-073313-27193986.jpg
Jag åt lobsterroll!

Previous Post
Små grodorna
Next Post
Sommarfina fötter

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0