theme-sticky-logo-alt

Måndag

0 Comments

Det är så skönt att man får vara ledig på måndagar ibland medan resten av befolkningen lider av ångest inför veckostarten. Jag har ju dessutom lite semester och börjar inte jobba förrän på söndag eftermiddag igen.

Idag har jag vaknat vid 07:30 (har ju gått upp runt 03:00 hela arbetsperioden så detta var så länge min kropp ville sova) och ligger nu i sängen med min gröt och proteinshake. Det var ett tag sedan jag hade tid att unna mig frukost i sängen!

Efter frullen blir det gym och sen ska jag hem, duscha och göra mig klar för Sales Day! Jag berättade ju tidigare att jag för första gången hade fått tag i biljett och för en gång skull var ledig inför detta event, som är en tillställning för flygande personal (det är nog mest flygvärdinnor och kanske inte så många piloter) där det bjuds på gratismat, mingel och massor med goodiebags från Inflight Service (som levererar catering och taxfree ombord). Det ska bli jättekul!

Resten av veckan kommer mest bestå av en massa fix inför helgens bröllop när min syster ska gifta sig i vår hemstad Visby. Åh vad jag längtar!!!

 flygvärdinna(Bild från instagram.) 

Previous Post
CLT
Next Post
Mot Visby

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0