theme-sticky-logo-alt

Mahalo Hawaii!

0 Comments

Vi hade ju vår sista dag på Hawaii igår, och imorse flög vi tillbaka till Los Angeles. Just nu har vi gått och lagt oss för att komma upp i tid eftersom vi ska köra till Las Vegas imorgon förmiddag. Vi hämtade ut en röd Chevrolet Camaro på LAX när vi landade i eftermiddags och åkte förbi Whole Foods (min favoritmataffär) för att köpa en sallad att äta till middag, sen svängde vi förbi Mainstreet för en mani/pedi. 

Sista dagen på Hawaii spenderade vi vid poolen efter delfin-touren. Man fick ju passa på att förbättra brännan lite mer innan man ska visa sig på poolpartyn i Vegas.

På kvällen gick vi till en restaurang som hette Duke’s som låg vid havet ca 20 minuters promenad från vårt hotell. Restaurangen var jättemysig med riktiga sommardrinkar och god mat. Man fick hawaiianska blomkransar när man kom dit och de hade facklor i sanden. Ska ni någon gång till Oahu borde ni åka dit!
Jag saknar redan Hawaii med sitt varma klimat, exotiska natur och trevliga invånare. Men jag ser fram emot vår roadtrip till Vegas imorgon också!
Nu är jag förresten tre timmar närmare svensk tid igen, alltså endast nio timmar bakåt. Blir kanske lite bättre tidsmässigt med blogguppdateringarna.

Mahalo Hawaii för en fantastisk upplevelse!

   Drinkar före maten på Duke’s.

  Frozen coconut mojitos vid hotellpoolen.

    

 

På Honolulus flygplats imorse. 

Previous Post
A dream come true
Next Post
Vegas baby!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0