theme-sticky-logo-alt

Lyx i en box

0 Comments

Jag har efter en lägenhetsvisning, ett gympass och ett besök till kiropraktorn idag myst ner mig i soffan. Ikväll ska jag, Jennie och Kent ha filmkväll så jag värmer upp soffkuddarna redan nu. Jag känner mig lite trött efter gårdagens grand opening av nya Hos Bo, en mysig restaurang i stan som bjöd på tapasbuffé och vin till inbjudna gäster igårkväll. Maten var underbart god och jag hittade ett nytt favoritvin som jag ska ta med till vinprovningen hos Cornelia imorgon. Vi är några tjejer som alla ska ta med en flaska vin/mousserande/champagne var och någon form av plockmat och ha en helkväll tillsammans. All in med andra ord, så ikväll blir det lugnt.

Jag lyxar istället med en present i brevlådan från ELEGANTBOX. Jag älskar att man även får fullsize-produkter i denna lyxiga låda! Det är så uppiggande att få hem nya roliga skönhetsprodukter en gång i måndagen och jag har hittat flera nya favoriter. Jag tycker att 199kr/månaden är ett sjukt bra pris för fem produkter till ett värde av minst 500kr (och det brukar vara mycket mer än så!) plus att det inte är någon bindningstid.

Kom ihåg att använda koden “Flygvärdinnan” när ni börjar prenumerera för att få en extra gratis produkt i er första box!

 elegantbox 

Previous Post
Busy doing nothing
Next Post
Take me to the clouds above

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0