theme-sticky-logo-alt

Lugn vecka

0 Comments

Efter nattens gig på Helsingborgs krogbowling har jag bara sovit fem timmar, men tänkte att det var bäst att ändå komma in i rätt dygnsrytm igen eftersom jag ändå väcktes av en lastbil utanför mitt sovrumsfönster vid 09:00. Så här ligger jag nu med min älskade gröt och ett koffeinpiller i magen och laddar inför ett cardiopass.

Denna vecka är nog den lugnaste i historien. Jag har bara en endaste sak planerad so far, och är ledig t.o.m. måndag. Känns ganska sjukt! Kan inte minnas när jag hade en så ouppbokad vecka framför mig! Då kan jag ta mig tid och svara på lite läsarmail som fått vänta…

Jag hade tänkt unna mig själv lite massage. All träning sliter ju på kroppen och man måste komma ihåg att ta hand om den. Jag är sämst på att unna mig sånt!

För er som undrar om mitt nya jobb så är det självklart tråkigt att jag inte får berätta något om det. När det gäller businessjet är sekretessen större än när man flyger reguljärt (fast där är det också en hel del sekretess!). Jag trivs superbra och trodde faktiskt inte att man kunde älska sitt jobb så här mycket (jag älskade ju att jobba på Norwegian också, men det här är på en helt annan nivå). Jag trivs när det händer nya spännande saker och du inte vet hur morgondagen kommer bli, att man får ta eget ansvar och se helt nya platser. Definitivt ett jobb för mig!

Nä, nu ska jag dra på träningskläderna och masa mig till gymmet. Sist stod jag på cardiobandet med julmusik i öronen tittandes på Hela Sverige Bakar och suktade efter tårtorna!

 bikinifitness 

Previous Post
Soffläge
Next Post
Ultra 2017

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0