theme-sticky-logo-alt

Luciapokalen 2016

0 Comments

JAG GICK TILL FINAL!!!

Här ligger jag halv fyra på natten och är så uppe i varv att jag omöjligt kan somna. Att ta sig hela vägen till scenen var mitt enda mål, men att sen vara i final och komma på sjätte plats av totalt 19 grymma tjejer i min längdklass var en oerhörd bonus! Min bikinifitness-debut är över förväntan!

Visst har jag varit nervös idag, men inte alls så mycket som jag hade trott att jag skulle vara. Och att knappt ha ätit något annat än riskakor och 0,5 dl vatten på hela dagen var faktiskt inga problem alls. Med min fantastiska coach som var ett otroligt stöd så var detta en jätterolig dag, och jag längtar redan till nästa söndag när jag får stå på bikinifitness-scenen igen i Decembercupen

Idag var hela min familj med i publiken och de kändes så skönt att ha dem där! Min yngsta syster hade gjort två plakat med mitt namn på och jag hörde dem skrika och heja hela tiden. Underbart!!!

Får se om jag lyckas somna snart… Annars får jag gå upp till frukosten som öppnar kl 07:00 (bor på Scandic precis vid Stockholmsmässan) och njuta av lite cheat-hotellfrukost innan det är dags att hoppa på dieten igen för sista veckan. Sen ska jag kolla in resten av Fitnessfestivalen hela lördagen!

 bikinifitnessI väntan på scendebuten…  

backstageBackstage.  bikini fitnessLaddar med lite nutella och riskakor.  

finalJag i final! 

barbieBikinifitness-Barbie!  

luciapokalen  fitnessfestivalenJag och coachen.  

coach  fitnessMina fans! <3  

dietGuuu vad jag njöt av att få dricka vatten sen igen och trycka i mig några fler riskakor med nutella!

Previous Post
2 dagar kvar!
Next Post
Melankoli

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0