theme-sticky-logo-alt

Low

0 Comments

Just nu har jag ingen ursäkt att inte blogga eftersom jag spenderar större delen av min tid på soffan i väntan på nästa måltid och workout. Det är så nära nu! Fullt fokus även om energin och humöret är lågt. Problemet är väl snarare att mina dagar ser likadana ut så det finns inte så mycket att skriva om här… Men jag gör en ansträngning nu. 🙂

I lördags var jag ju lite social och begav mig ut på housewarming/40-årsfest och hade riktigt trevligt utan både alkohol, tårta och sushi (som serverades på festen). Det var kul att komma ut och träffa lite folk och jag känner samma sak varje dag: det vore kul att hitta på det eller det med den eller den. Men sen lockar soffan mer och jag känner mig osocial. Allt kommer dock ändras efter 4 december!
Jag var faktiskt lite social igår också faktiskt och tog mig till Malmö för en ansiktsbehandling med Rikke. Lite piff inför tävlingarna. Nu ska jag bara fixa naglarna och håret också. Det är ju sånt jag vanligtvis annars också gör, men nu försöker jag time:a det så man inte har en hemsk utväxt på tävlingarna.

Jag sitter och svarar på lite mail just nu (för jobb, blogg och mitt aktiebolag) och gör lite nytta iallafall. Har några bloggmail som fått vänta väldigt länge så ber om ursäkt till er!

Jag har förresten skaffat ny bil! Den kommer om 2-3 veckor. Ni ska få se vad det blev då… 🙂

 housewarming  

ansiktsbehandling  

fest  

  

Previous Post
Nu känns det bättre
Next Post
Kostschema

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0