theme-sticky-logo-alt

Love is in the air

0 Comments

Igår var det en av årets mest kommersiella dagar: Alla Hjärtans Dag. Jag har alltid tyckt att det är en speciell dag även om jag inte gillar det kommersiella (och även om jag aldrig fått något gulligt, varken blomma eller gest), men en dag som ska handla om kärlek och att visa att man tycker om sin partner eller vänner. En fin tanke trots att den är lite förstörd med måsten!

Just nu har jag landat i Aalborg och mitt crew (som har flugit passivt) tillsammans med den aktiva besättningen ska ta oss till hotellet nu. Det blir hämtmat för vår del sen ska jag nog gå och lägga mig ganska tidigt. Jag har missat en hel del sömn denna vecka (totally worth it för att se Deadpool på bio bland annat!) och imorgon är sista arbetsdagen. Ska blogga lite bättre i veckan!

 love is in the air 

Previous Post
Glädje i ett paket
Next Post
Tårta? På en tisdag?!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0