theme-sticky-logo-alt

Loka Brunn

0 Comments

Oj, nu har jag inte bloggat på tio dagar! Jag har varit ledig, men haft mycket för mig. I helgen var vi hela familjen på Loka Brunn Spa Resort och firade min systers 30-årsdag. Det var jättemysigt att alla var samlade och fick en hel helgs kvalitetstid! Vi satt i poolerna och drack champagne och åt tårta, drack afternoon tea och åt fyrarätters på lördagkvällen. På söndagen hann vi med lite mer spa:ande innan det var dags att bege sig hem.
Jag och Jack körde hela vägen från Bergslagen till Helsingborg och var hemma strax efter 18:00. Vi beställde en pizza och skulle kolla på en film, men somnade båda två i soffan. Det är hårt att vara på spa, haha!

Previous Post
Frozen Babe
Next Post
Äntligen vår

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0