theme-sticky-logo-alt

Live your life & forget your age

0 Comments

 Igår var det faktiskt min riktiga födelsedag, men jag kände mig ordentligt firad i lördags så jag gjorde inget speciellt igår. Förutom en runda till gymmet så spenderade jag min födesis i ett aluminiumrör. Jag hade en helt vanlig 10h arbetsdag m.a.o. Jag hade med mig gräddbullar (skånska för typ Mums Mums) till mitt crew och hade en jättetrevlig dag.

Idag skulle jag ha flugit Stockholm och sen till Aalborg för en övernattning, men i bilen på väg till jobbet ringde OP (Operations) och bad mig ta en Berlin istället för Stockholm. Nu ligger jag iallafall i min hotellsäng i Ållan. Imorgon blir det lite träning innan jag ska äta brunch med mitt crew och ännu en besättning som också är här inatt.

PS. Idag bokade jag våra flygbiljetter till Miami i mars! Woop woop!

dirty thirty 

Previous Post
11 år
Next Post
Glädje i ett paket

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0