theme-sticky-logo-alt

Liseberg

0 Comments

Åh förlåt för att jag uppdaterar så dåligt! Jag har så mycket att göra hela tiden, men det borde inte vara någon ursäkt eftersom bloggen också är viktig. Jag har även en massa mail från er läsare som ligger och väntar på svar. Jag ska bättra mig och ta tag i det a.s.a.p.!!! 

Vi hade iallafall jättekul i Göteborg och på Liseberg och det kändes som att vi åt lika ofta som vi åkte karuseller. Sockervadd, popcorn, glass, pommes frites och allt annat onyttigt som tillhör tivoli! Vi stannade ända till kl 22:00 och fick då gå till vårt hotell för att vi var blöta, kalla och trötta efter att ha åkt Flume Ride, Helix, Balder, Kållerado och Kanonen flera gånger om. Vi bodde på Liseberg Heden och dagen efter tog jag tåget hem till Helsingborg. 

Igår var jag på yoga med Sabina och Kent då det var Internationella Yoga-dagen och på kvällen var vi ett helt gäng som grillade ute på gården hos Sabina och Marcus. Inte för att det riktigt är sommarväder, men det var varmt nog. Och supermysigt!

Idag har jag hunnit med både lunch med Mikaela, fika med Kent, ett yoga-pass, ett dans-pass och en timmes plugg. Just nu ligger jag i sängen och ska kolla lite True Blood innan jag somnar. Jag börjar jobba tidigt imorgonbitti så det är bäst jag skyndar mig att somna!

sockervadd  liseberg 

Previous Post
Don’t selfie and drive
Next Post
Pluggis

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0