theme-sticky-logo-alt

Like a goose

0 Comments

Godkväll!
Nu ska jag ge er ett lite längre inlägg eftersom jag bloggat så dåligt de senaste dagarna!
Jag har nyss kommit till hotellet i Aalborg och bäddat ner mig i sängen med datorn framför mig och en kass film på tv’n. Vi landade redan vid 21:00, vilket är nästan tre timmar tidigare än föregående arbetsdagar, så jag pigg nog att uppdatera lite!

Jag ska skriva om något som irriterar mig, och vanligtvis brukar jag hålla sånt borta från bloggen, men detta är samtidigt något som sporrar mig att engagera mig mer i bloggen och fortsätta lägga upp bilder från min vardag. Jag pratar nämligen om folk som pratar om andra bakom deras rygg…
Jag har på flera håll fått höra att folk irriterar sig på min blogg, på instagrambilder jag lägger upp och allt annat som visar mitt (i mina ögon) roliga liv. Jag bryr mig egentligen inte om att det stör folk (för det kunde jag räkna ut från början), men att man pratar om mig bakom min rygg och inte vågar säga det till mig face to face irriterar mig.
Om något jag gör eller skriver om sticker i ögonen på andra kan jag bara säga: sluta titta/läsa. Folk som stör sig på andra gör det endast för att de är avundsjuka, inte vågar själva eller är olyckliga på något sätt. En lycklig människa missunnar inte någon annan något bra. Man behöver inte glädjas för hela världen, men man stör sig heller inte på någon annan som har det bra om man själv är nöjd med sitt liv.
Något jag lärt mig genom åren, och det är mycket tack vare jobbet som flygvärdinna, är att släppa saker som tar min energi. Som t.ex. passagerare som skäller ut en för att de själva haft en dålig dag, elaka ord, fortkörningsböter (japp, fick 2000kr i förrgår) och som sagt folk som pratar bakom ens rygg.

Så tack och lov känner jag även hur detta ynka lilla problem släpps som en liten vikt från mina axlar medan jag skriver.
Och till alla som har åsikter hit och dit, här får ni några favoritbilder:

flygvärdinna

flygvardinnan

flygvardinna

flygvärdinnan

Previous Post
Bad update
Next Post
Sista med SHM

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0