theme-sticky-logo-alt

Life of a stewardess

0 Comments

Det har varit en jättelång arbetsdag. Jag körde hemifrån vid 06:20 och kom hem till min kära lägenhet igen vid 21:10. Vi har flugit Barcelona och Amsterdam, men dagen har ändå varit smidig och trevlig tack vare fantastiskt crew! Vi är samma besättning imorgon (förutom styrman) och då avslutar vi med ett kort nattstopp i Helsingfors, och på lördag ska jag bara hem och ta en powernap när vi slutar vid 07:30 för att vara pigg och glad till lilla Miras namngivning i Båstad på lördagseftermiddagen.

Trots att jag klarade mig på min hemmastandby igår, fick sova ut och hade lite “sovmorgon” imorse när jag gick upp vid 05:30 så är jag helt mosig och trött i huvudet efter den långa arbetsdagen. Det jobbiga med att flyga så länge är att luften är så annorlunda på 10,000 meters höjd och att så många boardings/deboadings är både slitigt och stressigt. Man märker på många av våra nya sommarfåglar som aldrig flugit förr att det är en stor omställning att inte bara vakna omänskliga tider utan att även få svart på vitt att en timme uppe i luften är som två timmar sittandes på ett kontor. Så då har jag alltså jobbat nästan 25 timmar idag?!

Det är tur att man alltid har så kul på jobbet och att man har så trevliga kollegor! Och att inte varje arbetsdag är så här lång. Jämför dagens 12 timmar och 20 minuter med lördagens kommande arbetspass på ca 2,5 timmar… Life of a stewardess. 🙂  

kapten  Tog en selfie av mig och kapten Mile idag, men vi såg båda helt vindögda ut på bilden… Så ni får en bild av Mile när han briefar över PA istället!

Previous Post
Kommentera mera
Next Post
Eat Sleep Fly Repeat

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0