theme-sticky-logo-alt

Life of a stewardess

0 Comments

Här ligger jag i en morgonrock i min hotellsäng efter en dusch och ett överkroppspass i hotellets gym. Vi bor på ett jättefint hotell mitt i stan och jag och piloterna har varit turistiga och spatserat runt i denna vackra stad (#destinationunknown) nästan hela dagen. Love my job! Snart ska vi ut och äta lite middag.

Trots att jag är borta så mycket med jobbet (när jag väl jobbar) så älskar jag att resa privat också. Just nu är det Miami i mars som jag otåligt ser fram emot, sen ska jag åka till Milano i maj med Niosha. I augusti är det en tjejtripp till Las Vegas inplanerat och i oktober åker jag, min mamma och mina två systrar på vår årliga styrelseresa. Detta året blir det Island och jag kommer kunna bocka av två punkter på min bucket list: bada i Blå Lagunen och rida på islandhästar!
Sen får vi se vad mer resor det finns tid och pengar över till…

Jag måste erkänna att det är en stor fördel att vara singel i detta yrke, speciellt när man jobbar som jag gör. Jag har ingen som väntar på mig därhemma eller som man längtar hem till, så jag njuter verkligen av att flyga världen runt och har ingen brådska att komma hem igen. Det enda man kan sakna lite är att ens vänner såklart hittar på saker som man missar medan man är någon annanstans. Men man kan ju inte vara med på allt och jag hade inte bytt detta mot något!

Resa(Bild från Instagram.)

Previous Post
Detox
Next Post
If you can dream it, you can do it!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0