theme-sticky-logo-alt

L.O.V.E.

0 Comments

 

 

Nu får jag skämmas över att inte ha bloggat på hela dagen, det är inte så här jag ska sköta bloggen. Jag måste bara komma in i rutinen igen.

Jag har i alla fall en rimlig ursäkt: jag har suttit i en aluminiumtub tur och retur Barcelona. Och när jag kom hem i eftermiddags blev det en löptur direkt, sen en snabbdusch innan jag körde och hämtade pojkvännen från jobbet för att hämta upp min nya fina kamera!

Nu sitter vi hos grannen och ska äta och alla klagar över att jag är otrevlig och sitter med datorn. Så jag får sluta här för tillfället.
Så länge får ni en bild på mig och min twinsis Jonna från vår Dubai-semester i höstas!

flygvärdinnan

Previous Post
Ny bloggkamera!
Next Post
God morgon!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0