theme-sticky-logo-alt

Kyckling i röd curry

0 Comments

Idag fick jag verkligen sova ut och det var underbart! Jag åt en frukost i lugn och ro framför tv’n och har nu kommit hem från gymmet.
Sitter och äter lite middag innan jag ska ta på mig uniformen och köra mot Kastrup. Det blev hemgjord kyckling i röd curry:

 • kycklingfilé
 • purjolök
 • lite citrongräs
 • morötter
 • sockerärtor
 • champinjoner
 • 2 msk röd currypasta
 • 2 msk asiatisk fisksås
 • 1 burk kokosmjölk
 • 2 msk honung
 • Gör så här: stek kycklingen i lite olja, häll sedan i currypastan och låt fräsa någon minut. Lägg i allt (citrongräset ska vara skivat och tillbankat för att få ut smaken) och låt sjuda några minuter. Jag brukar lägga i sockerärtorna precis innan man serverar för att de ska vara knapriga. Enjoy!

flygvärdinnedietenflygvärdinna mat

Previous Post
Dj Lady Lee
Next Post
50

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0