theme-sticky-logo-alt

Kostschema

0 Comments

Idag var det vilodag från gymmet och jag har njutit av att äta min gröt i sängen och (som vanligt) chillat på soffan. Har varit en sväng på Väla också för att fixa naglarna och borde egentligen ha tagit en PW, men det är så kallt ute och jag fryser redan som det är…

Mitt liv är en enda stor nedräkning just nu. Jag tycker alltid att man ska leva i nuet och inte i väntan på något (även om jag tycker om att ha något att se fram emot), men just nu gör jag inget annat än att väntar på min tävlingsdebut i Luciapokalen och sen Decembercupen nio dagar senare. Och att efter sista tävlingen den fjärde december få börja äta igen! De senaste dagarna har jag spenderat timmar framför matbilder på instagram, recept från matbloggar och att skriva kostschema till mig själv som jag kan följa sen med en massa goda och nyttiga saker att äta. Det blev alltså en skön paus från soffläget igårkväll med en tjejkväll hemma hos Sanna som firade sin 30-årsdag (även om vi pratade endel om mat!).

Idag tyckte jag själv att det blev för mycket med allt fokus på mat så nu har jag hittat ett nytt fokus: att smått börja julpynta! Förra året pyntade jag inte alls här hemma eftersom jag jobbade så mycket och ändå skulle fira jul med min familj i Stockholm. Jag kommer visserligen inte vara hemma på julafton detta året heller, men med mitt nya jobb så har jag mer tid hemma och ser fram emot en mysig december. Vi brukar ha som tradition bland tjejerna att ha glöggmys hemma hos någon också och detta året är jag sugen på att julbaka och bjuda hem alla.
Jag kanske tröttnar på allt vad bakning och sötsaker heter så fort jag fått börja äta igen dock…

Previous Post
Low
Next Post
Bad day

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0