theme-sticky-logo-alt

Keep your head, heels & standards high

0 Comments

Idag flög jag fyra trevliga leg till Prag och Stockholm. Imorgon har jag hemmastandby, sen är jag ledig i fem dagar. Nästa arbetsperiod har jag fyra standbyer och sen avslutas min allra sista arbetsperiod med två dagar standby (igen!) innan jag lägger denna uniform på hyllan och byter bolag. Det känns faktiskt ganska sjukt! Och melankoliskt… Men samtidigt är jag så otroligt taggad på att påbörja mitt nya jobb och liv som bizjet-värdinna!!!

Jag har aldrig varit rädd för att ta stora och livsavgörande beslut, och även om det är läskigt har det har alltid blivit till det bättre. Man ska aldrig ångra det man gjorde, bara det man inte gjorde. Så resonerar jag iallafall!

Får se om jag blir utkallad på någon av mina kommande standbyer, annars var detta dagens sista flygningar för Norwegian!

 flygvärdinna 
(Bild från instagram.)

Previous Post
Visby
Next Post
Sommarens sista After Beach?

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0