theme-sticky-logo-alt

Keep going

0 Comments

Nu är det fredag igen och jag såg att jag inte har bloggat på en vecka. Dåligt!!
Jag har mest jobbat och tränat så det har inte varit så mycket roligt att berätta. Igår var min första lediga dag igen och det blev ett dubbelpass: underkropp sen 55 minuter yoga.
Idag blir det armar, vader och mage sen ska jag och Sabina tvätta våra bilar och njuta av solen (om det blir någon idag).

Träningen och kosten går fortfarande jättebra. Jag är fortfarande motiverad och igår blev det lite nya träningskläder för extra motivation! Mina vänner och kollegor är faktiskt väldigt förstående och peppande. En oskriven regel är att vi brukar bjuda besättningen på något gott om man flyger passiv, och istället för bullar fixade en söt kollega ett nyttigare alternativ till bara mig. Och på en tjejkväll i onsdags hos Camilla fick jag en liten skål med jordgubbar medan de andra gottade sig i onyttigheter. Det värmer att se att alla är så omtänksamma!

Jag har själv börjat känna och se skillnad på min kropp. När vi var i provrummet igår på Stadium sa Sabina att även hon började se skillnad. Så det är på rätt väg! Eftersom jag måste väga mig och rapportera till min PT har jag köpt en våg som även visar fettmassa, muskelmassa, TBW (Total Body Water), benmassa, BMI och kaloriintag. När jag slängde ut min våg för typ åtta år sedan sa jag till mig själv att inte skaffa en ny (det här med vikt sätter sig i mitt huvud!), men det går ganska okej att ha en nu när du ser vad din vikt består av. Och med hjälp från en PT som säger att jag inte får gå ner för mycket i vikt. För muskler väger ju mer än fett.

Nu ska jag ta tag i dagen och masa mig till gymmet!

 fit 
workout

Previous Post
Fredagkväll
Next Post
Cheat meal-spårat

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0